SEO

Leg met SEO een stevig fundament aan
in het organische bezoekers aandeel.

Bouw aan jouw SEO fundament

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie en wordt ingezet om topposities in de organische zoekresultaten te behalen. Deze topposities verbeteren de zichtbaarheid van jouw website en leveren relevante bezoekers op. Met SEO leg je een stevig fundament aan in het organische bezoekers aandeel van de website. Hoe groter het aandeel organische bezoeken op jouw website, des te minder je afhankelijk bent van betaalde media kanalen.

Voorkom dat SEO een kansspel wordt.

hoger in Google ranken

Hoe hoger jouw website staat in de resultaten van een zoekmachine, hoe groter de kans dat mensen jouw website bezoeken. Doordat het ranking-algoritme van Google een blackbox is, zijn topposities echter niet gegarandeerd. Om te voorkomen dat het rankingsproces een kansspel wordt zet je SEO in. Als SEO-experts zorgen wij ervoor dat jouw website zoekmachine-vriendelijk is (techniek), relevante content bevat (content) én betrouwbaar is (autoriteit). Met als resultaat:  hogere posities op relevante zoektermen en meer websitebezoekers.

Techniek

Een website moet crawl- en indexeerbaar zijn.

Content

Een website moet relevante content bevatten.

Autoriteit

Een website moet betrouwbaar zijn.

ONZE SEO-OPLOSSINGEN.

jouw seo uitbesteden?

01. SEO AUDIT

Een seo-vriendelijke website is de sleutel om zo snel en efficiënt mogelijk gevonden te worden door zoekmachines. Tijdens de technische SEO audit checken wij 50+ technische factoren en geven wij aan waar er nog verbeterpunten liggen of niet aan best practices wordt voldaan.

02. CONTENT STRATEGIE

Met een content strategie breng je vraag en aanbod bij elkaar. Met het keyword research als vertrekpunt geven wij je advies voor het het (her-)schrijven van content (en eventueel het herinrichten van de menu-structuur). Op die manier wordt jij beter gevonden op de zoekvraag van jouw doelgroep.​

03. SEO copywriting

Door het keyword research te combineren met een dosis creativiteit en kennis van het Google-algoritme zorg je ervoor dat jouw content haarfijn aansluit bij de doelgroep. Binnen iedere fase van de customer journey.

04. SEO-PROOF WEBSITE

Een seo-vriendelijke website is de sleutel om zo snel en efficiënt mogelijk gevonden te worden door zoekmachines. Tijdens de technische SEO audit checken wij 50+ technische factoren en geven wij aan waar er nog verbeterpunten liggen of niet aan best practices wordt voldaan.

05. WEBSITE-MIGRATIE

Een website migratie is een ingrijpend project met technische en SEO implicaties. Belangrijk is om de conversies en het verkeer dat via zoekmachines komt (SEO) te behouden. Met ons strategisch migratie-traject zijn website migraties in goede handen. Meer weten?

06. SEO CONSULTANCY

SEO is van nature een continue veranderlijk veld. Met onze maandelijkse ondersteuning op het gebied van zoekmachine optimalisatie profiteer je van de laatste trends en ontwikkelingen, ontvang je advies over SEO-optimalisaties en ondersteunen & monitoren we veranderinge

Onze resultaten

+69% meer clicks met technische seo audit

Een website die zowel SEO- als gebruiksvriendelijk is, speelt een cruciale rol in het snel en efficiënt gevonden worden door zoekmachines. Marketing met Data en Elevate Digital werkten samen aan een uitgebreide SEO-audit, waarbij meer dan 50 technische factoren van de website werden gecontroleerd. Na het implementeren van het technische SEO-advies, groeiden de SEO-prestaties aanzienlijk binnen slechts drie maanden.

marie-stella-maris-casus
Marie Stella Maris

ZIJ GINGEN JOU AL VOOR

RECENTE BEOORDELINGEN

Sinds de samenwerking met Milou is onze organische vindbaarheid in Google aanzienlijk toegenomen. Milou heeft veel kennis over alle aspecten binnen SEO. Zowel strategisch als operationeel. Ook is Milou zeer gemotiveerd en oplossingsgericht. Een fijne samenwerking!

We hebben onlangs samengewerkt met Marketing met Data voor ons rebrandingsproject en hun bijdragen waren van onschatbare waarde. Ons doel was om de zichtbaarheid en rankings van onze site op de resultatenpagina's van zoekmachines te verbeteren door de websitestructuur ervan te optimaliseren. Milou heeft ons geholpen bij het strategisch vernieuwen van onze website, waarbij gebruik werd gemaakt van uitstekend keyword research, SEO-optimalisaties en UTM-(her)structurering.

Recente beoordelingen

5/5

Onze werkwijze.

aan de slag met seo?

Onze ideale samenwerking begint met een persoonlijke kick-off, waarbij we jouw bedrijfsdoelstellingen, marketingdoelstellingen en randvoorwaarden in kaart brengen. In duidelijke taal leggen wij vervolgens uit wat we met SEO voor jou kunnen betekenen.

Afgestemd op jouw doelstellingen, vraag en onze quick scan brengen we een offerte uit. In het voorstel prioriteren we de SEO oplossingen aan de hand van verwachte inspanningen en resultaat. Zo betaal jij alleen voor wat écht telt. ​

Afhankelijk van jouw samengestelde SEO pakket gaan we eenmalig of maandelijks aan de slag met onze SEO oplossingen die het meest bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen. We werken via een roadmap zodat jij altijd inzicht blijft houden in de werkzaamheden.

Dankzij onze data-gedreven aanpak proberen we zoveel mogelijk inzicht te geven in welke SEO activiteiten hebben bijgedragen aan de klantreis door de gehele customer journey. Met behulp van een dashboards monitoren we de relevante SEO metrics en blijven we op de hoogte van veranderingen op jouw website en binnen de zoekresultaten van Google. Op die manier kunnen we direct bijsturen waar nodig is. 

laat je inspireren.

wij delen graag onze kennis

Optimaliseer jouw product-pagina's met SEO

Productpagina’s worden vaak als onderdeel van SEO-strategie vergeten. Een gemiste kans! Leer hoe je jouw productpagina’s juist kunt gebruiken om de SEO-prestaties en jouw conversies te verbeteren.

Google Bard wordt binnenkort gelanceerd

Met de nieuwe chatbot Google BARD gaat Google de strijd aan met de integratie van ChatGPT in Microsoft’s zoekmachine Bing. Welke veranderingen gaat dit teweeg brengen voor SEO?

De laatste SEO trends

Met de laatste SEO trends de zichtbaarheid van jouw website verbeteren?  Van progressive Web Apps tot besparingen in het crawlbudget: blijf op de hoogte van het dynamische SEO-landschap.

Heb je nog vragen?

Een zoekwoorden analyse is een proces waarbij gekeken wordt naar welke zoekwoorden en zoektermen mensen gebruiken om naar producten, diensten of informatie te zoeken. Dit kan helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden om te gebruiken op een website, in social media-berichten of in andere marketinginspanningen. 

Backlinks, ook wel “incoming links” of “inkomende links” genoemd, zijn hyperlinks die verwijzen van een andere website naar jouw website. Backlinks zijn belangrijk voor SEO omdat ze de autoriteit en het vertrouwen van een website kunnen verhogen in de ogen van zoekmachines.

Hoewel het algoritme van Google natuurlijk geheim is, weten we één ding zeker: Google is een ‘Answer Machine’. Jij vraagt, Google antwoordt. Wanneer jij een zoekopdracht intypt, beantwoordt Google deze door pagina’s terug te sturen die de zoekmachine relevant acht

Technische SEO is een vorm van SEO die zich richt op het optimaliseren van de technische aspecten van de website. Het doel van technische SEO is zoekmachines helpen met het vinden van en het toegang geven tot jouw gebruiksvriendelijke website.

13+ jaar ervaring

Wij werken als senior online marketing specialisten al meer dan 13 jaar in diverse branches. Geen trainees of juniors dus aan de knoppen, maar specialisten met jarenlange ervaring en een brede kijk op online marketing.

holistische benadering

Ons doel? Het grote plaatje: de gehele gebruikerservaring, van zoekintentie tot conversie. Via een datagedreven aanpak en de synergie tussen SEO en SEA zorgen we voor waardevolle inzichten om jouw doelstellingen te behalen.

Kennis & innovatie

Wij blijven investeren in innovatie en kennisontwikkeling. Deze kennis delen wij graag in onze samenwerkingen. Natuurlijk in begrijpelijke taal.