Casussen

Laat je inspireren door onze succesverhalen.

casus-sybmakelaardij
SYB Makelaardij
Atelier Oost Amsterdam
marie-stella-maris-casus
Marie Stella Maris

RECENTE BEOORDELINGEN

4.9/5
Milou heeft ons afgelopen jaar bijzonder goed geholpen met het verbeteren van SEO, het schrijven en plaatsen van nieuwe content en het ontwerpen van grafische afbeeldingen en flyers. Vanaf het begin was ze nauw betrokken bij de bouw van een nieuwe website. Met haar ideeën, actieve houding en enthousiasme, is de website qua SEO en design naar een hoger niveau getild. Duidelijk en prettig te lezen teksten, actuele blogs en ga zo maar door.. Milou is een alleskunner en maakt haar kwaliteiten meer dan waar.
Sybrand Folkersma
Oprichter SYB Makelaardij.
5/5
Afzal is een uitzonderlijke SEA-manager. Hij heeft een goed begrip van Google Ads en Analytics, die hij gebruikt om zijn marketingstrategieën te onderbouwen. Hij is zeer bedreven in tagbeheer, waardoor we onze campagneprestaties efficiënt konden volgen en meten. Een van de dingen die Afzal onderscheidt, is zijn vermogen om gedetailleerde en inzichtelijke rapporten te produceren, die ons hebben geholpen bij het nemen van data-gedreven beslissingen. Over het algemeen kan ik Afzal ten zeerste aanbevelen aan elke organisatie die een getalenteerde en betrouwbare SEA-manager nodig heeft. [Vertaald]
Annabelle Plueckthun
Content manager Styleshoots
4.9/5
Milou heeft geholpen om onze website te vernieuwen vanuit een strategisch oogpunt met in de basis een geweldige keyword research en optimalisatie van SEO. We worden voor het eerst gevonden op Google, op sommige zoekwoorden op pagina 1 en zelfs op nummer 1 bij het zoekwoord 'daglicht studio amsterdam'. Ik ben blij en kijk er naar uit dit project nog verder te optimaliseren.
Roos Oosterbroek
Eigenaar Atelier Oost Amsterdam

Recente beoordelingen

5/5