site-logo-light

Over ons

Jouw partner voor zoekmachinemarketing – met data.

Onder de naam Marketing met Data hebben wij, Afzal Hanif en Milou Derckx, onze jarenlange ervaring in en visie op online marketing gebundeld.  Samen zijn wij thuis in het formuleren van online marketingstrategieën en het uitvoeren en monitoren van alle zoekmachinemarketing-activiteiten (SEA en SEO).  Wij staan voor marketing met data, zonder poespas. En vooral met plezier!

“Wij formuleren en implementeren jouw zoekmachinestrategie – met data, zonder poespas”.

wie zijn wij?

Afzal Hanif

Oprichter

Afzal is al meer dan 14 jaar een gedreven online marketeer en is echt opgegroeid met SEA. Met al zijn ervaring begrijpt hij het belang van data en doelgericht werken. Hij denkt graag mee met het uitdenken van een online marketingstrategie, maar ook met de uitvoering van deze strategie door het opzetten, monitoren en optimaliseren van SEA, Display en eventueel Social campagnes.

Milou Derckx

Oprichter

Bouwen aan jouw SEO fundament? Milou gaat vol enthousiasme voor jou aan de slag met het formuleren van resultaat-gedreven SEO strategieën, het implementeren van SEO optimalisaties – in nauwe samenwerking met developers & designers – en het waarborgen & monitoren van de kwaliteit hiervan. Ook voor zoekmachine- en gebruiksvriendelijke website designs kun je bij haar terecht.

Onze kernwaarden

01. PERSOONLIJK

✓ Altijd contact met Milou & Afzal
✓ Persoonlijke gidsen met ervaring
✓Geen trainees of juniors aan de knoppen

02. Transparant

✓ Altijd inzicht in werkwijze
✓ Duidelijkheid over kosten
✓ Altijd per direct opzegbaar

03. Partners

✓ Geen fancy marketing-termen
✓ Samen realistische doelen stellen
✓ Online marketing in Jip & Janneke taal

Met wie wij werken

RECENTE BEOORDELINGEN

4.9/5
Sinds de samenwerking met Milou is onze organische vindbaarheid in Google aanzienlijk toegenomen. Milou heeft veel kennis over alle aspecten binnen SEO. Zowel strategisch als operationeel. Ook is Milou zeer gemotiveerd en oplossingsgericht. Een fijne samenwerking!
Viva van Jaarsveld
Digitaal Marketeer Marie Stella Maris
5/5
Onlangs hebben wij Marketing met Data gevraagd om een audit van onze SEA accounts te doen. Hierover zijn wij erg te spreken en het resultaat was boven verwachting. Naast dat alles op hygiëne gebied is nagelopen, is er juist erg goed gekeken naar onze situatie en hoe we het account naar een hoger niveau kunnen tillen. Denk aan handige tools die we kunnen inzetten om op POAS te sturen, uitsluitingslijsten die we meteen kunnen toevoegen en een voorstel voor een verbeterde campagne opzet. Voor mij als SEA specialist bij GIRAV was dit erg aanvullend om weer aan de slag te kunnen met de accounts. Inhoudelijk sterk en zeker aan te raden.
Jarmo Kaismo
Marketing manager Girav
4.9/5
Milou heeft geholpen om onze website te vernieuwen vanuit een strategisch oogpunt met in de basis een geweldige keyword research en optimalisatie van SEO. We worden voor het eerst gevonden op Google, op sommige zoekwoorden op pagina 1 en zelfs op nummer 1 bij het zoekwoord 'daglicht studio amsterdam'. Ik ben blij en kijk er naar uit dit project nog verder te optimaliseren.
Roos Oosterbroek
Eigenaar Atelier Oost Amsterdam

Recente beoordelingen

5/5