Onze beoordelingen

Wat onze klanten over ons zeggen.

"Marketing met Data is een fantastische partner om mee samen te werken voor zowel het vormgeven van onze SEO en SEA strategie als de vertaling hiervan naar concrete acties. "
4.9/5
Milou heeft ons afgelopen jaar bijzonder goed geholpen met het verbeteren van SEO, het schrijven en plaatsen van nieuwe content en het ontwerpen van grafische afbeeldingen en flyers. Vanaf het begin was ze nauw betrokken bij de bouw van een nieuwe website. Met haar ideeën, actieve houding en enthousiasme, is de website qua SEO en design naar een hoger niveau getild. Duidelijk en prettig te lezen teksten, actuele blogs en ga zo maar door.. Milou is een alleskunner en maakt haar kwaliteiten meer dan waar.
sybrand-folkersma-profielfoto
Syb Folkersma
Oprichter Syb Makelaardij
5/5
Milou heeft geholpen om onze website te vernieuwen vanuit een strategisch oogpunt met in de basis een geweldige keyword research en optimalisatie van SEO. We worden voor het eerst gevonden op Google, op sommige zoekwoorden op pagina 1 en zelfs op nummer 1 bij het zoekwoord 'daglicht studio amsterdam'. Ik ben blij en kijk er naar uit dit project nog verder te optimaliseren.
roos-oosterbroek-profiel
Roos Oosterbroek
Oprichtster Atelier Oost Amsterdam
5/5
Onlangs hebben wij Marketing met Data gevraagd om een audit van onze SEA accounts te doen. Hierover zijn wij erg te spreken en het resultaat was boven verwachting. Naast dat alles op hygiëne gebied is nagelopen, is er juist erg goed gekeken naar onze situatie en hoe we het account naar een hoger niveau kunnen tillen. Denk aan handige tools die we kunnen inzetten om op POAS te sturen, uitsluitingslijsten die we meteen kunnen toevoegen en een voorstel voor een verbeterde campagne opzet. Voor mij als SEA specialist bij GIRAV was dit erg aanvullend om weer aan de slag te kunnen met de accounts. Inhoudelijk sterk en zeker aan te raden.
jarmo-girav
Jarmo Kaismo
Online marketing manager Girav
5/5
Marketing met Data is een fantastische partner om mee samen te werken voor zowel het vormgeven van onze SEO en SEA strategie als de vertaling hiervan naar concrete acties. De twee oprichters Milou en Afzal maken het onderwerp ‘online presence’ tastbaar en concreet en geven duidelijk handvatten hoe je als bedrijf optimaal zichtbaar kan zijn op internet, alsmede de relevantie hiervan. Neo Hypotheken mag zich gelukkig prijzen deze toppers in een vroeg stadium aan te hebben kunnen trekken! Een absolute aanrader.
5/5
Afzal is een uitzonderlijke SEA-manager. Hij heeft een goed begrip van Google Ads en Analytics, die hij gebruikt om zijn marketingstrategieën te onderbouwen. Hij is zeer bedreven in tagbeheer, waardoor we onze campagneprestaties efficiënt konden volgen en meten. Een van de dingen die Afzal onderscheidt, is zijn vermogen om gedetailleerde en inzichtelijke rapporten te produceren, die ons hebben geholpen bij het nemen van data-gedreven beslissingen. Over het algemeen kan ik Afzal ten zeerste aanbevelen aan elke organisatie die een getalenteerde en betrouwbare SEA-manager nodig heeft. [Vertaald]
annabelle-styleshoots
Annabelle Plueckthun
Content Manager Styleshoots
5/5
Sinds de samenwerking met Milou is onze organische vindbaarheid in Google aanzienlijk toegenomen. Milou heeft veel kennis over alle aspecten binnen SEO. Zowel strategisch als operationeel. Ook is Milou zeer gemotiveerd en oplossingsgericht. Een fijne samenwerking!
viva-van-jaarsveld
Viva van jaarsveld
Digitaal Marketeer Marie Stella Maris
5/5
Zeer professionele en kundig! Mijn nieuwe website is dankzij Milou haar fantastische service helemaal up-to-date en ready voor Google! Hele fijne samenwerking waarin de SEO tot twee nullen achter de komma is uitgevoerd.
koos-zorgenloos-profielfoto
Koosje Janssen
Oprichtster Kooszorgenloos
5/5
Samengewerkt met Afzal voor het opzetten van dashboarding. Veel kennis en ervaring in huis. Denkt goed mee, en vertaalt dit naar een mooi en uitgebreid dashboard.
Glenn Snel
Online Marketeer Fortune Coffee
5/5
Met Afzal heb ik de afgelopen tijd veel in contact gestaan en samengewerkt aan beide webshops van Supply Service B.V. Aangezien ik zelf nog aan het begin van mijn carrière sta als marketeer, ondersteunt en adviseert hij mij veel op het gebied van SEO en SEA. Hij heeft ons onder andere geadviseerd om de overstap te maken naar Shopify, waar we momenteel druk mee bezig zijn. Ook regelt hij alles wat betreft Google tot in de puntjes voor onze webshops! Wij zijn super tevreden met het werk wat Afzal voor ons levert en zouden Marketing met Data zeker aanraden!
Naomi van den Belt
Marketing manager Supply Service