Beoordelingen

Wat onze klanten over ons zeggen.

"Marketing met Data is een fantastische partner om mee samen te werken voor zowel het vormgeven van onze SEO en SEA strategie als de vertaling hiervan naar concrete acties. "
4.9/5
Milou heeft ons afgelopen jaar bijzonder goed geholpen met het verbeteren van SEO, het schrijven en plaatsen van nieuwe content en het ontwerpen van grafische afbeeldingen en flyers. Vanaf het begin was ze nauw betrokken bij de bouw van een nieuwe website. Met haar ideeën, actieve houding en enthousiasme, is de website qua SEO en design naar een hoger niveau getild. Duidelijk en prettig te lezen teksten, actuele blogs en ga zo maar door.. Milou is een alleskunner en maakt haar kwaliteiten meer dan waar.
sybrand-folkersma-profielfoto
Syb Folkersma
Oprichter Syb Makelaardij
5/5
Milou heeft geholpen om onze website te vernieuwen vanuit een strategisch oogpunt met in de basis een geweldige keyword research en optimalisatie van SEO. We worden voor het eerst gevonden op Google, op sommige zoekwoorden op pagina 1 en zelfs op nummer 1 bij het zoekwoord 'daglicht studio amsterdam'. Ik ben blij en kijk er naar uit dit project nog verder te optimaliseren.
roos-oosterbroek-profiel
Roos Oosterbroek
Oprichtster Atelier Oost Amsterdam
5/5
Onlangs hebben wij Marketing met Data gevraagd om een audit van onze SEA accounts te doen. Hierover zijn wij erg te spreken en het resultaat was boven verwachting. Naast dat alles op hygiëne gebied is nagelopen, is er juist erg goed gekeken naar onze situatie en hoe we het account naar een hoger niveau kunnen tillen. Denk aan handige tools die we kunnen inzetten om op POAS te sturen, uitsluitingslijsten die we meteen kunnen toevoegen en een voorstel voor een verbeterde campagne opzet. Voor mij als SEA specialist bij GIRAV was dit erg aanvullend om weer aan de slag te kunnen met de accounts. Inhoudelijk sterk en zeker aan te raden.
jarmo-girav
Jarmo Kaismo
Online marketing manager Girav
5/5
Marketing met Data is een fantastische partner om mee samen te werken voor zowel het vormgeven van onze SEO en SEA strategie als de vertaling hiervan naar concrete acties. De twee oprichters Milou en Afzal maken het onderwerp ‘online presence’ tastbaar en concreet en geven duidelijk handvatten hoe je als bedrijf optimaal zichtbaar kan zijn op internet, alsmede de relevantie hiervan. Neo Hypotheken mag zich gelukkig prijzen deze toppers in een vroeg stadium aan te hebben kunnen trekken! Een absolute aanrader.
5/5
Ik ben buitengewoon tevreden over onze samenwerking met Marketing met Data als onze marketingpartner voor SEO en SEA. De toewijding en expertise van het Afzal en Milou hebben onze verwachtingen overtroffen, vooral als het gaat om het gebruik van beschikbare data voor doelgerichte marketingstrategieën. Wat ons meteen opviel, was de diepgaande kennis van het team m.b.t. het opzetten van een schaalbare content & SEA strategie. Ze hebben bewezen niet alleen op de hoogte te zijn van de huidige ontwikkelingen en deze snel toe te passen. Dit stelt ons bedrijf in staat om relevant te blijven en een voorsprong te nemen in een steeds veranderend landschap. Een van de meest waardevolle aspecten van onze samenwerking is de nadruk op data-gedreven besluitvorming. Marketing met Data heeft een indrukwekkende capaciteit om complexe gegevens te analyseren en deze om te zetten in actiegerichte inzichten. Hierdoor hebben we onze marketingcampagnes kunnen optimaliseren voor o.a. de Black Friday periode en de algehele efficiëntie van onze inspanningen vergroot. Wat de communicatie betreft, hebben we altijd het gevoel gehad dat we een waardevolle partner hebben in zowel Afzal en Milou. Het team is responsief, proactief en staat altijd open voor feedback. Deze open communicatie heeft bijgedragen aan een soepele samenwerking en heeft ons vertrouwen in het team versterkt. Kortom, fonQ en ikzelf zijn tevreden!
Wouter de Rijk
Marketing manager fonQ
5/5
Marketing met Data is van onschatbare waarde geweest voor mij. Toen ik als stagiair na het afstuderen fulltime aan de slag ging bij fonQ, is tegelijkertijd de samenwerking van fonQ met MMD gestart. Na ongeveer een jaar zeer intensief samengewerkt te hebben met Afzal en Milou op het gebied van SEA en SEO, kan ik na het vele werk dat is verzet ook terugkijken op een periode vol ontwikkeling. Naast de functie als specialist heeft Afzal mij gedurende deze periode ook opgeleid tot volwaardig SEA specialist. Dit heeft er mede in geresulteerd dat ik na dit intensieve en leerzame jaar onder Afzal ook eindverantwoordelijk ben op SEA gebied voor fonQ. Ondanks hun functie als interim heb ik Milou en Afzal vanaf dag 1 als volwaardige collega's ervaren en ben ik ze beide super dankbaar voor de ontwikkeling die ik onder hun heb mogen maken!
Joël Martina
SEA specialist fonQ
5/5
Afzal heeft de digitale aanwezigheid van Profoto aanzienlijk getransformeerd, met een bijzondere nadruk op de Amerikaanse markt. Zijn strategische benadering van onze e-commerce en leadgeneratie heeft onze activiteiten gestroomlijnd en onze online zichtbaarheid en sales aanzienlijk vergroot. Sinds Afzal de controle over onze campagnes overnam, hebben we fenomenale resultaten gezien in onze Google Ads-campagnes. Dit geldt niet alleen voor directe online verkoop, maar ook voor leadgeneratie. Bovendien heeft zijn expertise in het gebruik van Google Tag Manager en GA4 onze tracking en analyses verbeterd, waardoor we een concurrentievoordeel behouden. [Vertaald]
Stefan Stagliano
Online Marketing Manager Profoto
5/5
Afzal is een uitzonderlijke SEA-manager. Hij heeft een goed begrip van Google Ads en Analytics, die hij gebruikt om zijn marketingstrategieën te onderbouwen. Hij is zeer bedreven in tagbeheer, waardoor we onze campagneprestaties efficiënt konden volgen en meten. Een van de dingen die Afzal onderscheidt, is zijn vermogen om gedetailleerde en inzichtelijke rapporten te produceren, die ons hebben geholpen bij het nemen van data-gedreven beslissingen. Over het algemeen kan ik Afzal ten zeerste aanbevelen aan elke organisatie die een getalenteerde en betrouwbare SEA-manager nodig heeft. [Vertaald]
annabelle-styleshoots
Annabelle Plueckthun
Content Manager Styleshoots
5/5
Sinds de samenwerking met Milou is onze organische vindbaarheid in Google aanzienlijk toegenomen. Milou heeft veel kennis over alle aspecten binnen SEO. Zowel strategisch als operationeel. Ook is Milou zeer gemotiveerd en oplossingsgericht. Een fijne samenwerking!
viva-van-jaarsveld
Viva van jaarsveld
Digitaal Marketeer Marie Stella Maris
5/5
Zeer professionele en kundig! Mijn nieuwe website is dankzij Milou haar fantastische service helemaal up-to-date en ready voor Google! Hele fijne samenwerking waarin de SEO tot twee nullen achter de komma is uitgevoerd.
koos-zorgenloos-profielfoto
Koosje Janssen
Oprichtster Kooszorgenloos
5/5
Samengewerkt met Afzal voor het opzetten van dashboarding. Veel kennis en ervaring in huis. Denkt goed mee, en vertaalt dit naar een mooi en uitgebreid dashboard.
Glenn Snel
Online Marketeer Fortune Coffee
5/5
Met Afzal heb ik de afgelopen tijd veel in contact gestaan en samengewerkt aan beide webshops van Supply Service B.V. Aangezien ik zelf nog aan het begin van mijn carrière sta als marketeer, ondersteunt en adviseert hij mij veel op het gebied van SEO en SEA. Hij heeft ons onder andere geadviseerd om de overstap te maken naar Shopify, waar we momenteel druk mee bezig zijn. Ook regelt hij alles wat betreft Google tot in de puntjes voor onze webshops! Wij zijn super tevreden met het werk wat Afzal voor ons levert en zouden Marketing met Data zeker aanraden!
Naomi van den Belt
Marketing manager Supply Service
"Marketing met Data heeft een indrukwekkende capaciteit om complexe gegevens te analyseren."
5/5
Fijne partij om mee te werken. Afzal is enkele maanden bij ons aan de slag gegaan om een verlof op te vullen. Hij is een zeer kundig SEA-specialist die door zijn kennis en ervaring direct zaken overneemt en waarde toevoegt. Als persoon stelt hij zich prettig op binnen de organisatie waardoor hij collega's mee krijgt.
Martijn Been
CEO Isolatieshop
5/5
We hebben onlangs samengewerkt met Marketing met Data voor ons rebrandingsproject en hun bijdragen waren van onschatbare waarde. Ons doel was om de zichtbaarheid en rankings van onze site op de resultatenpagina's van zoekmachines te verbeteren door de websitestructuur ervan te optimaliseren. Milou heeft ons geholpen bij het strategisch vernieuwen van onze website, waarbij gebruik werd gemaakt van uitstekend keyword research, SEO-optimalisaties en UTM-(her)structurering. Ze heeft ook waardevolle handleidingen gemaakt die we in de toekomst kunnen gebruiken, waaronder een handleiding voor keyword research en een SEO-checklist op de pagina. Haar aanpak was uitzonderlijk grondig en haar snelheid van reageren maakte het proces zeer soepel en efficiënt! [Vertaald]
Ayşem Gökkoca
Online marketeer Inner Circle