partners & toolings

SCREAMINGFROG

Screaming Frog SEO Spider is een softwareprogramma dat de links, afbeeldingen, CSS, script en apps vanuit een SEO-perspectief van een website crawlt. Deze inzichten gebruiken we om de zoekmachinezichtbaarheid en gebruikerservaring van de website te optimaliseren.

AHREFS

Ahrefs is een all-in-one software tool voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en online concurrentie-analyse. De tool biedt een breed scala aan functies waarmee we de prestaties van jouw website en die van jouw concurrenten kunnen analyseren om SEO optimalisaties uit te voeren.

Google Search Console

Google Search Console (voorheen bekend als Google Webmaster Tools) is een gratis tool die directe feedback geeft over hoe Google een website ziet en hoe deze presteert in zoekresultaten. Het helpt ook om problemen die de SEO-performances van een website belemmeren.

CHANNABLE

Met het feed managementsysteem Channable beheert Marketing met Data de productfeed en bepaalt welke producten naar welke marktplaatsen, prijsvergelijkingssites of advertentieplatvormen gestuurd worden.

SUPERMETRICS

Supermetrics is een softwareplatform dat ons helpt om verschillende online marketing- en adverteerders-tools, zoals Google Analytics, Google Ads en Facebook Ads, op een centrale locatie te verzamelen en te analyseren.

GOOGLE TAG MANAGER

Google Tag Manager is een gratis tool die helpt om marketing- en analytische tags op een websites en mobiele apps te beheren. Met behulp van deze tool kunnen we tags toevoegen, wijzigen of verwijderen zonder de hulp van een developer.

LOOKER STUDIO

Looker Studio (voorheen Google Data Studio) is een product van Google waarmee we jouw webdata visueel en interactief kunnen rapporteren.

WORDPRESS

WordPress is een gratis en open source Content Management System (CMS) dat wordt gebruikt voor het maken en beheren van websites. Bovendien biedt WordPress een groot aantal plug-ins en templates, waarmee gebruikers hun websites nog verder kunnen aanpassen en verbeteren.

SHOPIFY

Shopify is een cloud-based e-commerce platform dat bedrijven helpt om online winkels op te zetten en te beheren. Het biedt alles wat nodig is om een winkel te lanceren en te runnen, waaronder hosting, beveiliging, betalingsoplossingen en verzendopties.

MAGENTO 2

Magento is een open-source e-commerce platform en biedt vele webshop mogelijkheden. Marketing met Data heeft ervaring in het werken met Magento 2.

MAJESTIC

Dé SEO tool voor backlinkstrategieën, SEO concurrentenanalyses, linkbuilding en autoriteit. Ook heeft Majestic de SEO termen "Trust Flow" en "Citation Flow" geïntroduceerd.

Google Ads

Google Ads is het SEA of PPC advertentieplatform van Google. Het is voor veel e-commerce bedrijven de belangrijkste bron van inkomen.

Big Query

Dit is de cloud gebaseerde data-warehouse oplossing van Google. Hierin kunnen grote hoeveelheden gestructureerde gegevens worden opgeslagen en opgevraagd met behulp van SQL. Marketing met Data helpt bij het opzetten van een BigQuery omgeving en de invulling ervan.

Zapier

Zapier is dé universele tool om verschillende marketing-tools met elkaar te koppelen en zo geautomatiseerde marketing-flows te maken.

Uitgebreide website-builder voor WordPress. De tool vereenvoudigt het bouwen, onderhouden en hosten van websites die op WordPress draaien.

ProductHero

De favoriete CSS (vergelijker op Google shopping) van Marketing met Data. Naast 20% korting op Google Shopping advertenties in de EU, is Producthero ook zéér vooruitstrevend, ambitieus en toonaangevend op het gebied van slimme Google Shopping automatiseringen en oplossingen.

Microsoft Ads

Onderschat de kracht van Microsoft Advertising niet. De zoekmachine van Microsoft (Bing) is krachtig en wordt veel gebruikt in de UK en in de zakelijke wereld. Daarnaast heeft Microsoft een paar unieke voordelen ten opzichte van Google, zoals de CHAT-GPT integratie en het LinkedIn netwerk.

Criteo

Adverteren met display en video's op het web. Criteo heeft een uitgebreid netwerk om jouw merk online zichtbaar te maken of om bezoekers opnieuw te targeten in alle lagen van de marketingfunnel.

EYK

Eyk zorgt ervoor dat data uit verschillende marketingbronnen eenvoudig direct wordt opgeslagen in Google's datawarehouse, BigQuery. De ruwe data wordt vervolgens in hapklare datasets omgezet en is direct bruikbaar voor marketeers.

ProfitMetrics

Verrijk het algoritme van Google Ads en Facebook ads met inkoopdata en andere kosten, direct en veilig geïmporteerd vanuit je webshop provider (zoals Shopify en Magento). Profitmetrics maakt het vervolgens mogelijk om real-time op winst te bieden (POAS, ofwel Profit on Ad Spend) in plaats van op alleen omzet (ROAS, ofwel Return on Ad Spend).