AFZAL hanif

co-founder

Met meer dan 15 jaar ervaring als online marketeer, heb ik een passie ontwikkeld voor het creëren, uitvoeren en optimaliseren van online campagnes. Mijn specialisatie ligt in performance marketing, met een specifieke focus op SEA (Search Engine Advertising). Dankzij mijn veelzijdige achtergrond, zowel aan klant- als bureauzijde, heb ik waardevolle kennis opgedaan in diverse sectoren, waaronder retail, reizen, verzekeringen en mode.  Ik werk graag met data en vertaal dit naar op-maat-gemaakte rapportages en dashboards die nieuwe inzichten en effectieve advertentiestrategieën bieden.

MIJN Ervaring

2016-2019

Besthoteloffers BV

Online marketing manager

2005- 2006

Hogeschool van Amsterdam

Propedeuse, Information Engineering

2014- 2016

FonQ

Online marketeer

2013- 2014

OOGST

SEA consultant

2009- 2013

maildorder solutions / fonq

Online marketeer

 

De sleutel tot succes.

Praktische vaardigheden

SEO
60%
SEA
90%
Online marketing strategie
70%
Data Analytics
70%

RECENTE BEOORDELINGEN

Afzal is een uitzonderlijke SEA-manager. Hij heeft een goed begrip van Google Ads en Analytics, die hij gebruikt om zijn marketingstrategieën te onderbouwen. Hij is zeer bedreven in tagbeheer, waardoor we onze campagneprestaties efficiënt konden volgen en meten. Een van de dingen die Afzal onderscheidt, is zijn vermogen om gedetailleerde en inzichtelijke rapporten te produceren, die ons hebben geholpen bij het nemen van data-gedreven beslissingen. Over het algemeen kan ik Afzal ten zeerste aanbevelen aan elke organisatie die een getalenteerde en betrouwbare SEA-manager nodig heeft. [Vertaald]

Onlangs hebben wij Marketing met Data gevraagd om een audit van onze SEA accounts te doen. Hierover zijn wij erg te spreken en het resultaat was boven verwachting. Naast dat alles op hygiëne gebied is nagelopen, is er juist erg goed gekeken naar onze situatie en hoe we het account naar een hoger niveau kunnen tillen. Denk aan handige tools die we kunnen inzetten om op POAS te sturen, uitsluitingslijsten die we meteen kunnen toevoegen en een voorstel voor een verbeterde campagne opzet. Voor mij als SEA specialist bij GIRAV was dit erg aanvullend om weer aan de slag te kunnen met de accounts. Inhoudelijk sterk en zeker aan te raden.

Recente beoordelingen

5/5

mijn klantportfolio